Spring naar inhoud

Geannuleerde lessen

Helaas kunnen we op dit moment nog steeds niet los met onze lessen. Wij hopen dat de regelgeving omtrent corona op korte termijn kan worden versoepeld. Helaas betekend dit dat alle lessen tot en met 17 januari zijn geannuleerd.

Wanneer de versoepelingen een feit zijn kijken we per groep of het mogelijk is de gemiste lessen alsnog in te plannen.

een ieder wordt persoonlijk op de hoogte gesteld als er nieuwe data beschikbaar zijn. kijk ook regelmatig even in de beveiligde omgeving waarvan het wachtwoord is ontvangen. ook hier wordt de nodige informatie verstrekt.

Het bestuur hoopt u allen weer in dit jaar te mogen verwelkomen in de lessen.

Update 17-1-2022: Helaas stonden er mensen voor de deur van de trije doarpen in kollumerzwaag. Zolang de horeca op slot zit kunnen wij helaas ook geen lessen inplannen.