Spring naar inhoud

Ledenontmoetingsavond

Woensdag 21 september 2022

Woensdag hield de EHBO Vereniging van Kollum een ontmoetingsavond met een afwisselend programma.

Eerst was er de verplichte algemene ledenvergadering. Hierbij werden zes jubilarissen gehuldigd. Gerrit Egberts is 40 jaar lid van de Vereniging. Er zijn vijf leden 25 jaar lid; dit zijn de dames Tineke Keizer en Sygrid van der Ploeg en de heren Sjoerd de Vries, Klaas van der Zaag en Jan Zwaagstra. Daarnaast namen we afscheid van bestuurslid Leo Algra. Hij is 22 jaar lid van de Vereniging, maakte 21 jaar lang deel uit van het bestuur en een groot deel hiervan was hij was penningmeester.  Het bestuur bedankte hem voor zijn enthousiasme en inzet al deze jaren. De jubilarissen kregen een pen met inscriptie, een speldje en een bos bloemen uitgereikt.

Vervolgens hield Ingrid van Dijk een voorlichting over het onderwerp Drank en Drugs. Ze vertelde hoe een EHBO’er bij evenementen hiermee te maken kan krijgen. Aansluitend was er, na twee Corona jaren met geannuleerde lessen, tijd voor de leden om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.