Spring naar inhoud

Cursus EHBDD

Vandaag de dag horen we het steeds vaker om ons heen, onder invloed van drank en- of drugs. EHBO vereniging Kollum bied de mogelijkheid om de cursus “eerste hulp bij drank en drugs misbruik” te volgen. Tijdens deze cursus worden de cursisten wegwijs gemaakt in het herkennen en het bieden van eerste hulp bij mensen onder invloed van alcohol of drugs. Ook worden er diverse praktijk situaties gespeeld waarop de cursisten leren te anticiperen. GHB, XTC, alcohol maar ook het populaire middel lachgas komen uitgebreid aan bod.

Interesse ? neem contact op via de mail info@ehbokollum.nl en ontvang de nodige informatie omtrent deze één daagse cursus. Binnenkort meer informatie op de website. De cursus zal in 2022 ingeplant worden mits de corona beperkingen het toelaten.